Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Óperint u. 12. I. emelet
Telefon: +36309599818
E-mail: andits.monika@gmail.com

Hírek

2021. január 17., 07:13Koronavírus, immuntámogatás

Kedves Érdeklődő!

Járványügyben jártas szakorvosként engedje meg, hogy ellássam néhány hasznos tanáccsal, hogy tisztábban lásson a koronavírus kapcsán támadt zűrzavaros időkben.

A szorongás és a biztonságérzet hiánya, az aggodalom gyengítik védekező rendszerünket, ezáltal kiszolgáltatottabbak leszünk. Tehát a stressz kezelése alapvető a védekezés szempontjából. A kikapcsolódás bármely formája segíthet ebben. A fizikai aktivitás szerepe kiemelendő (séta, kocogás, jóga, torna, kertészkedés, stb.), de akár a zenehallgatás, olvasás, meditatív tevékenységek is jótékonyan hatnak.

A másik fontos tényező a kielégítő táplálkozás és folyadékfogyasztás. Most különösen előnyben kell részesíteni az immunrendszer szempontjából fontos cink, szelén, valamint ACED vitaminokat tartalmazó táplálékokat, valamint a gyógyhatású fűszernövények használatát (pl. fokhagyma, ginzeng).

Ha immunharmonizációról beszélünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a bélrendszer állapotát sem. A bélkarbantartás ilyenkor mindenképpen javallott, ehhez érdemes szakember véleményét kérni.

A gyógynövények és a homeopátiás szerek között is vannak kifejezetten a védekezésre, ezen belül a vírusok elleni fellépésre hatók. Aki nem rendelkezik jártassággal, kérjen segítséget!

A veszélyhelyzet idején is mind járványügyi szakemberként, mind homeopataként rendelkezésére állok mindenkinek, aki tanácsot szeretne kérni.

Egészséget kívánok Mindenkinek!

MINDEN RENDBEN LESZ!« Vissza az előző oldalra!

Dr. Andits Mónika - Magyar