Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Óperint u. 12. I. emelet
Telefon: +36309599818
E-mail: andits.monika@gmail.com

Hírek

2020. április 16., 16:42Életmódváltó program

Ideális testsúly, táplálkozás, méregtelenítés, fogyás

Komplex életmódváltó programot kínálok, egy viszonylag rövid idő alatt bevezethető új szokásrendszert, amely nem egy kúra, hanem a test és lélek folyamatos és rendszeres karbantartása, újragondolva a táplálkozást, a napi mozgást, és sok egyebet, hogy életre szólóan szolgálja Önt az egészsége.

A program egy egészségi (testi, lelki, energetikai) állapotfelméréssel kezdődik. Kérdések alapján, valamint műszeres vizsgálatokkal feltérképezem, hogy milyen állapotban van a szervezete, szükséges-e fogyás, méregtelenítés, egyéb "beavatkozás". Megállapítom, hogy hol vannak visszatérő étkezési hibák és hogyan lehetne korrigálni ezeket.
Személyre szabott, komplett 10 napos étrendet adok indulásképpen pácienseim kezébe, mely az ételek elkészítését is tartalmazza.
Prevenciós szakorvosként az egész embert figyelembe véve, szakmai tudásomat hozzáadva igyekszem Önt kísérni egy új, egészséges életforma kialakításának - néha nem könnyű - útján.

Gondolja át, mennyi pénzt ad ki naponta üdítőre, csokira, kávéra, gyors éhségcsillapításra, talán cigarettára(?), alkoholos vagy energiaitalokra! Nem szokta időnként "túlvásárolni" magát élelmiszerekből?
Mennyivel kifizetődőbb lenne ezt az összeget az egészségére fordítani....sportra, minőségi táplálékokra, stresszoldó elfoglaltságokra!

Jöjjön el hozzám, segítek elindulni!

« Vissza az előző oldalra!

Dr. Andits Mónika - Magyar