Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Óperint u. 12. I. emelet
E-mail: andits.monika@gmail.com

Életmódváltó program

Ideális testsúly, táplálkozás, méregtelenítés, fogyás

Hogy szolgál a kedves egészsége?

"Egész"-ségünk megőrzése életünk egyik központi kérdése. "Ha nincs egészség, oda minden!" - szokta mondani nagyanyám, aki a világ legbölcsebb asszonya volt számomra. Saját egészségének felépítése ugyan többnyire Önön múlik, de a szakértő,  külső támogatás is elkel.

Komplex életmódváltó programot kínálok, egy viszonylag rövid idő alatt bevezethető új szokásrendszert, amely nem egy kúra, hanem a test és lélek folyamatos és rendszeres karbantartása, újragondolva a táplálkozást, a napi mozgást, és sok egyebet, hogy életre szólóan szolgálja Önt az egészsége.  

A program egy egészségi (testi, lelki, energetikai) állapotfelméréssel kezdődik. Kérdések alapján, valamint műszeres vizsgálatokkal feltérképezem, hogy milyen állapotban van a szervezete, szükséges-e fogyás, méregtelenítés, egyéb "beavatkozás". Táplálkozási napló alapján megállapítom, hogy hol vannak visszatérő étkezési hibák és hogyan lehetne korrigálni ezeket. Reflexológus szakember és jógaoktató munkája teszi teljessé a programot. http://respiriti.webnode.hu/

Látszólag könnyed jótanácsok ezek, amiket bárki adhat. Én prevenciós szakorvosként az egész EMBERt figyelembe véve, szakmai tudásomat hozzáadva igyekszem Önt kísérni egy új, egészséges életforma kialakításának - néha nem könnyű - útján.

Talán olyan-e ez, mintha az ember szervízbe vinné saját magát... A lényeges különbség az, hogy az egészség, a természetes szépség és harmónia eléréséhez nélkülözhetetlen az ÖN AKTÍV RÉSZVÉTELE is.

Gondolja át, mennyi pénzt ad ki naponta üdítőre, csokira, kávéra, gyors éhségcsillapításra, talán cigarettára(?), alkoholos vagy energiaitalokra! Nem szokta időnként "túlvásárolni" magát élelmiszerekből?

Mennyivel kifizetődőbb lenne ezt az összeget az egészségére fordítani....sportra, minőségi táplálékokra, stresszoldó elfoglaltságokra!

Tudnia kell, hogy minél tovább halogatja a változtatást, annál erőteljesebben rögzülnek a rossz szokások. Figyeljen szervezete apró (és főleg komolyabb!!!) jelzéseire és kezdjen időben "új életet"!!

Jöjjön el hozzám, segítek elindulni!

 
Dr. Andits Mónika - Magyar